Over ons

Vandenheede metaalbouw staat al sinds 1990 gekend voor vervaardigingen van metalen constructiewerken en projecten. Alain Vandenheede groeide op in de bouwsector en is er sinds jongs af door gepassioneerd. Decennialang plaatst hij al bedrijfsgebouwen, werkt hij aan renovaties en biedt hij zijn expertise aan voor woningbouwen. 

 

Doorheen de jaren bouwde Alain een sterke ervaring op en creëerde hij een stevige knowhow. Hij combineerde zijn kennis telkens met de meest geschikte adviezen. Sinds jaren werkt hij aan verschillende technische uitdagingen waar service steeds voorop gaat.

Renovaties en totaalprojecten
0%
Industriële & residentiële gebouwen
0%
Bedrijfsgebouwen (Landbouw, stallenbouw, afdaken, ..)
0%
Zelfbouwpakketten
0%

Onze aanpak

Klanten kiezen voor Alain door de fullservice en persoonlijke aanpak. Hij brengt de nood van zijn klanten in kaart en garandeert het project van A-Z op te volgen, uit tevoeren en te coördineren. Bovendien is hij verantwoordelijk voor alle materialen, en streeft hij naar de beste kwaliteit in samenwerking met zijn leveranciers.

Alain is het gezicht en kenmerk van het bedrijf. Hij hecht belang aan een duidelijke projectaanpak en de juiste werkwijze. Dit garandeert hij door telkens het aanspreekpunt te zijn bij elk bouwproces en zo alle afspraken en beloftes na te komen.

Waarom ons?

Decennialang ervaring

Persoonlijke & doeltreffende aanpak

Industriële renovatie op maat

Heldere communicatie & manier van werken

Garantie van de beste materialen & leveranciers

Metaalbouw projecten